Je kunt mij bellen of mailen: 06 - 818 353 02|info@hoogbegaafdencoach.nl
Hier is je gratis e-book "9 stappen in jouw zoektocht naar hoogbegaafdheid"2018-05-21T16:54:27+00:00

Wat leuk dat jij het gratis e-book hebt aangevraagd.

De bevestiging is gelukt en op deze pagina kun je het e-book downloaden.
Veel informatie over hoogbegaafdheid in één document en natuurlijk de 9 stappen.

Klik op het plaatje om het e-book te downloaden.

Nu wil ik je nog 3 dingen vragen;

1. "Like" mijn Facebookpagina in ruil voor het e-book;

 

2. Mocht je opmerkingen hebben over het e-book (mis je dingen; staan er fouten in, of heb je tips) geef dit dan even door via contact;

3. Ik zou het op prijs stellen als je hieronder een reactie achter laat.

Veel leesplezier.

14 Comments

 1. Truus 4 april 2016 van 13:09 - Antwoorden

  Dank voor het E book, ik ga het met belangstelling lezen. Ik heb de kerntalententest al gedaan en ben enthousiast over de uitslag. Succes!

 2. Frank 6 oktober 2015 van 11:10 - Antwoorden

  Dank voor je boek. Herken er veel in terug...

 3. brian 7 augustus 2015 van 11:49 - Antwoorden

  Hoi Jan,

  Bedankt voor je ebook en het geeft mij net zoals de andere mensen heel veel herkenning.
  Ik ben er zelf op gewezen door een vriend die zelf lid is van mensa en ik kan het al een hele tijd niet loslaten. Je ebook heeft me ook geholpen met de vraag "hoe nu verder?"

  Ik heb nog geen idee hoe ik het verder moet aanpakken of wat ik verder moet doen maar dat komt vanzelf. Ik moet er eerst maar eens lekker over dromen en denken dan komen die antwoorden vanzelf wel..

  Nogmaals heel erg bedankt voor je ebook!

  • Jan 7 augustus 2015 van 12:11 - Antwoorden

   Dag Brian,

   Dank je wel voor je reactie.

   Ik wil je graag nog wijzen op mijn andere website http://www.ontdekjekerntalenten.nl
   De enige methode die echt goed toepasbaar is op hoogbegaafden. Eerst weten wie je bent dan keuzes maken die bij jou horen.

   succes!

 4. Willem 21 juni 2015 van 23:10 - Antwoorden

  Ik ben benieuwd!!

 5. José H. Bakker 13 mei 2015 van 23:43 - Antwoorden

  Even w.b. de titel: zoektocht n a a r hoogbegaafdheid?

  • Jan 17 mei 2015 van 21:16 - Antwoorden

   José vertel, wat bedoel je?

   • Josje Bakker 5 september 2015 van 00:42 - Antwoorden

    Wat ik bedoel(de): vragen naar een inmiddels bekende weg! -De zoektocht zal ergens beginnen, en gegeven bundel geeft een slim pakket mee met smakelijke voedzaamheid voor onderweg- om bij het beeld te blijven, en te delen wat ik als het ware zie, proef en ervaar, bij het lezen en bepeinzen van je werk.
    Mijn "insteek" was alleen niet een verzameling vraagtekens over een eventuele bijzonderheid in mijn eigen bestaan, maar mijn verbijstering over de bizarre toestand van onwetendheid rond het "verschijsel" hoogbegaafdheid in het land, en het schrijnende krachtverlies als gevolg daarvan voor mensen individueel zowel als voor de maatschappij in het algemeen.

 6. Alexander Israel 21 april 2015 van 20:12 - Antwoorden

  Beste Jan,

  Ik kan alleen maar zeggen: 'feest' van her-kenning. Ik weid er nu niet teveel over uit, behalve dat ik alle kenmerken herken, op 1 na: hoge cijfers. Dank, ik ben er erg blij mee het verklaart vanuit een invalshoek die ik niet had kunnen bevroeden...

  • Jan 22 april 2015 van 12:39 - Antwoorden

   Beste Alexander,

   Hoge cijfers zijn zeker niet voor alle hoogbegaafden weggelegd. Zelf had ik die ook niet, maar bij mij verklaard door het onderpresteren.
   Dank voor je reactie.

   • Alexander Israel 22 april 2015 van 14:26 - Antwoorden

    Ja, dat herken ik dus ook. Nog nooit heb ik ergens het maximale gegeven omdat ik er het nut niet van inzag. Daardoor heb ik wel altijd - omdat ik mij vergeleek met anderen (!) - het idee gehad niet goed genoeg te zijn, terwijl ik écht alles doorzie en overal oplossingen voor heb. Hoe complexer iets ervaren wordt door 'anderen' hoe mooier het me is en hoe meer het een en ander 'stroomt'. Maar dan doe ik weer moeilijk 🙂

    Anyhow; ik stond wel te kijken na de thuistest van de Mensa dat ik 'in de buurt van het 98ste percentiel' uitkwam, hoewel ik niet de neiging voel om lid te worden van de club. Scores zeggen me niets, anders dan dat het ego gekieteld kan worden en juist voor een verdere afzondering zorg draagt. Ik wil juist aansluiting omdat ik iets te geven heb.

    Kun jij mij vertellen: hoe krijg ik het gedaan - vanuit meerdere invalshoeken - hoe andere HB'en het 'gat dichten' en 'aansluiting' vinden ? Of heb ik nu ijdele hoop?

    Groet,
    Alexander

 7. Finette Ansems 20 januari 2015 van 23:55 - Antwoorden

  Beste Jan, ik wil je e-book erg graag lezen, maar upfront je facebook pagina liken vind ik lastig omdat ik ook collega's als vrienden heb en ik dit graag even in de prive sfeer wil absorberen. Dank voor je begrip.
  Ik hoop dat ik je e-book toch mag inzien !

  • Jan 21 januari 2015 van 07:21 - Antwoorden

   Natuurlijk mag je het e-book bekijken. Het is alleen een verzoek, geen eis. Veel plezier.

 8. Jan 18 oktober 2014 van 15:47 - Antwoorden

  Dank je wel voor je e-book, heel bruikbaar

Reageer