Je kunt mij bellen of mailen: 06 - 818 353 02|info@hoogbegaafdencoach.nl

HBC bijeenkomsten en vragen aan jou!

Welke dienstverlening kan ik nog meer leveren? Dat is de vraag die al tijden door mijn hoofd gaat.

Deze keer geen blog maar even wat gedachtenspinsels op het scherm en de aankondiging van de volgende HBC bijeenkomsten. En vooral dat laatste ben ik heel trots op.
Zoals eerder gemeld is voor de vakantie de eerste HBC bijeenkomst geweest en dat was een groot succes. Op basis daarvan ga ik nu verder met deze bijeenkomsten en op verzoek door heel het land.

Enkele quote's van de deelnemers:

'Leuke, leerzame, informele bijeenkomst met mensen waarvan je veel dingen herkent!'
'Leuk, leerzaam, inspirerend, bijzonder, warm, herkenning, verbinding, een begin van een mooie reis'
'Heerlijk ontspannen om gelijkgestemden te ontmoeten en echt met elkaar te praten.'
Zoals je kunt lezen een uitdaging ook voor mij om weer een aantal mooie bijeenkomsten te faciliteren. Zonder jou kan ik het niet doen.

Wat zijn HBC bijeenkomsten?

Een kringgesprek waarbij in vertrouwen dingen gezegd, verteld of gevraagd worden. Ervaringen met elkaar gedeeld worden. Respect voor elkaar en vooruit kijken. Wat kun je met je hoogbegaafdheid doen. Er is eigenlijk geen agenda, de agenda wordt vanzelf duidelijk door de inbreng van iedereen.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen?

Minimaal 4 en maximaal 8 tot 12 deelnemers, afhankelijk van de locatie.

Voor wie?

Voor volwassenen die hoogbegaafd zijn of het idee hebben dat zij hoogbegaafd zijn. Je hoeft niet te zijn van Mensa. Als mijn website jou aanspreekt en je jezelf herkent, ben je van harte welkom.

In wat voor locatie wordt de HBC bijeenkomst gehouden?

Een rustige ontspannen omgeving, in een afgesloten ruimte. Dus zo min mogelijk prikkels van buitenaf.

Wanneer en waar worden de bijeenkomsten gehouden?

 

Op dit moment zijn er geen data beschikbaar.

Ik heb je hulp nodigDienstverlening

Ik heb je nodig om nog beter te kunnen bepalen waar ik jou mee kan ondersteunen.

Ik wil je dan ook vragen om in de reactiebox hieronder aan te geven wat je eventueel mist, waar de blogs over zouden moeten gaan of iets anders.

Daarnaast ben ik van plan om een jaarprogramma te gaan organiseren. Een jaar lang met een groep van maximaal 10 mensen een reis maken in jouw ontwikkeling. In grote lijnen zal het een combinatie zijn van één op één gesprekken, maar ook groepsbijeenkomsten en een aantal bijzondere bijeenkomsten ondersteund door andere experts. Dit jaarprogramma begint in iedergeval met een KernTalenten analyse zodat het hele programma helemaal op jou kan worden afgestemd.

Ik zou graag willen weten of je dat mooi vindt en dan, zo ja, waarom en zo nee, waarom niet en hoeveel geld zou jij hier voor over hebben.

Tot slot

Deel dit gerust met mensen waarvan je denkt dat zij er ook iets aan hebben, laat je antwoorden op mijn vragen achter en meldt je aan voor de HBC bijeenkomsten.

2016-10-24T07:12:03+00:00Tags: , |5 Comments

5 Comments

 1. Ruben Beijl 27 juni 2016 van 14:45 - Antwoorden

  Dag Jan,

  worden er in 2016 ook nog HBC bijeenkomsten gehouden?

  • Jan 27 juni 2016 van 15:36 - Antwoorden

   Beste Ruben,

   Dat zit wegens te weinig belangstelling niet in de planning.

 2. […] Voor de andere data zijn nog te weinig aanmeldingen. Dus wil je naar een bijeenkomst toe meld je dan aan. Lees in mijn vorige blog hoe je je kunt aanmelden. […]

 3. Josje Bakker 17 augustus 2015 van 20:59 - Antwoorden

  Dag Jan,

  Schitterend plan!, lijkt mij. Geweldig voor ons om alleen al te kunnen genieten van de geboden kans.
  Tegelijk ga ik graag voor nòg een tandje meer: meer dan pratenderwijs consument- hoe fijn dat op zichzelf zeker zal zijn: ik zie ernaar uit!
  Ik stel ik me zo voor dat het erg inspirerend zal zijn om jouw eigen verhaal te horen achter de eerste bijeenkomst. (Of met elkaar te lezen: dat kan ook! 🙂 Het ontwikkelen van het idee dat je kreeg tot daadwerkelijke uitwerking is een scheppende prestatie op zichzelf, maar al helemaal gezien het puzzelen met je talenten, begrijp ik. Precies dàt lijkt mij uitdagend om verder uit te bouwen voor i e d e r s persoonlijke puzzel, met het winnen van gemeenschap- pelijke kracht als extra doel. We zijn NB mensen meer mogelijkheden, dus uit de verf ermee!
  Dit door vrijuit praten, inderdaad, maar dan zo dat de nadruk niet valt op de spreek-actie, maar op het luisteren. Dat laatste dan als een beweging van geven aan degene die praat. Dan ontginnen nòg veel meer potentie bij elkaar dan dat we een ochtend "stromen". Daarna zijn we immers weer gewoon losse consumenten in de versplinterde maatschappij.

  Als het praten wordt geoefend als reageren op het luisteren, dan wordt het spreken meer betekenisvol, komt er maximale helderheid, met als gevolg nog meer verbinding en begrip. -Juist ook voor de "stille wateren" onder ons: zij blijken vaak uit blinken als luisteraars, maar dat springt vaak alleen in het oog voor wie erop let, en dan ook nog visueel is ingesteld..

  Overigens....: ben ik helder? : ))

 4. Silvia 16 augustus 2015 van 22:10 - Antwoorden

  Hoi Jan,
  Wat leuk zo'n HBC bijeenkomst. Zoals gezegd organiseerde ik een eerste HB bijeenkomst. Naam: HB Tuin. Werd ook een kringgesprek, omdat ik meende dat het goed was dat iedereen zelf een woordje deed. Werd een erg mooie avond. Heb daarna telefoontjes, berichtjes op Facebook gehad en mondelinge reacties. Door een artikel in de krant kwamen er ook vele reacties. Mooie maar ook minder fraaie. Mij maken die minder fraaie niet veel uit. Niet voor mij persoonlijk tenminste. eelt op de ziel. Het gevolg is wel dat ik het mooi zou vinden om een moment te organiseren waarin we puur en alleen over "wat is nu eigenlijk hoogbegaafdheid?" kunnen hebben. Zodat HB-mensen en ik zelf ook....meer woorden hebben als het om hen zelf gaat. Hm, tweede vraag: mag het ietsje later op de dag zijn?

Reageer