"Haal Meer Uit Jezelf en Jouw Hoogbegaafdheid"
"en ontdek dat het ook gaaf is om hoogbegaafd te zijn"
Een online programma om zelf aan de slag te gaan met hoogbegaafdheid
Herken jij je in het volgende:
 • Wie ben ik ?
 • Ik voel me eenzaam als hoogbegaafde
 • Ik wil meer uit mezelf halen
 • Ik wil mezelf beter begrijpen
 • Ik wil begrepen worden
JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
"Met mijn eigen ervaring in het ontdekken van hoogbegaafdheid en het hoogbegaafd zijn kan ik jou ondersteunen om weer in balans te komen.
Ik weet wat je doormaakt."

Gedurende dit online programma, leer jij jezelf beter kennen en welk potentieel jij hebt. Ook krijg je inzicht in jouw mogelijke ontwikkeling.
Daar kun je dan heel gericht mee aan de slag gaan.

Ben je klaar met zoeken en wil je nu echt aan de slag?

Wil jij geld besparen door eerst zelf goed begeleid aan de slag te gaan?

JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
"Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik heb het ook allemaal meegemaakt.
Ik weet dat je meer uit jezelf kunt halen, maar je moet wel zelf de eerste stap zetten"
Voor wie is dit online programma geschikt?
 •  Je bent hoogbegaafd of je herkent je hierin;

 • Je worstelt met het hoogbegaafd zijn;

 • Je wilt aan jezelf werken;

 • Je wilt niet direct je huisarts, psycholoog, psychiater of therapeut inschakelen;

 • Je weet dat je veel zelf kunt doen en dat wil je ook;

 • Je wilt nu zelf doen en later eventueel gerichte hulp inschakelen;

 • Je bent klaar met je eigen 'gepruts'.

“Jouw uitleg werpt nieuw licht op veel (terugkerende) ervaringen en gebeurtenissen. Ik begrijp de situaties en mijzelf nu al beter. Heel prettig!  Hartelijk dank daarvoor.

 - Jan Kees-
Dit online programma is voor jou, als je één of meerdere van de bovenstaande punten herkent, dan kan ik je ondersteunen.
want zou jij ook …
Willen weten wie je bent? Kunnen omgaan met anderen en je eigen hoogbegaafdheid? Zo goed mogelijk kunnen functioneren op je werkplek? Bewust 'Nee' durven zeggen? Je niet willen storen aan wat anderen over je denken?

Hoogbegaafd zijn heeft veel voordelen maar het kan soms ook lastig zijn. Je voelt je niet begrepen en je snapt eigenlijk niet waarom. Het lijkt wel of iedereen anders is dan jij.

Je wilt inzicht hebben in wie je bent, maar je weet niet hoe je dat moet bereiken.

Je kunt jezelf geen duur coachingstraject veroorloven, maar je weet dat je in actie moet komen.

Dan is dit online programma
Werken Aan jouw Hoogbegaafdheid
de oplossing voor JOU!

JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
Waarom deze online begeleiding?

Toen ik zelf in mijn ontdekkingsreis “Hoogbegaafdheid” zat, heb ik het hele internet afgezocht naar alles wat er was te vinden over dit onderwerp. Maar los van heel veel dezelfde informatie was er behalve een enkele test, niets wat mij richting gaf om zelf aan de slag te gaan.

Behalve de diverse gratis kennismakingssessies met diverse coaches.
Maar ik had geen behoefte om kennis te maken, ik wou graag aan de slag.

En Ja, ik ben, waarschijnlijk net als jij, iemand die het eigenlijk graag eerst zelf probeert voordat ik hulp zoek. 

Na wat zelftesten en wat gesprekken met anderen heb ik uiteindelijk hulp gezocht bij psychologen, coaches en andere hulpverleners. Een heel lang en kostbaar traject.

Wat zou ik blij geweest zijn als ik zelf eerst heel gericht zaken had kunnen uitzoeken zodat ik uiteindelijk doelgericht professionele hulp had kunnen zoeken en zo veel tijd en ergernis van de mij niet begrijpende hulpverleners had kunnen besparen.

En die teleurstellende resultaten was precies waarom ik deze online begeleiding heb opgezet.

Je kunt een hoop zelf doen maar zeker niet alles. Je hebt namelijk ook je zogenaamde blinde vlek, daar heb je echt een professionele hulpverlener bij nodig die je de spiegel voorhoudt.

Maar je kunt zeker de eerste paar coachingsessies uitsparen door eerst zelf aan de slag te gaan.

Daarna, als het nog nodig is, kun je met hele gerichte vragen en doelen professionele hulp zoeken. Dat scheelt een hoop geld, zeker omdat coaches over het algemeen niet vergoed worden door je verzekering.

En dat is precies wat dit online programma jou gaat bieden. Eerst zelf gericht aan de slag gaan om zo te ontdekken wat jouw echte hulpvraag is waar je nog begeleiding bij nodig hebt.

JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
Even voorstellen?

Mijn naam is Jan Everts (1964)

Hoogbegaafd, hooggevoelig, veelzijdig, vader van 3 zonen en 1 dochter, humor en een positieve inslag. Bovendien wil ik graag anderen laten meedelen in mijn kennis en ervaringen. Ik behandel je met respect, ik laat je in je waarde en ik kijk en zie je zonder oordeel.

Zelf heb ik pas op latere leeftijd ontdekt dat ik hoogbegaafd ben. Toen begreep ik pas waarom ik mij altijd anders dan anderen heb gevoeld en heb gedacht dat ik gek was. Niemand begreep mij en ik begreep vaak de ander niet. Ik hoorde er gewoon niet bij. Ik heb zelf zoveel ruimte ervaren vanaf het moment dat ik wist dat ik hoogbegaafd was en dus niet gek was, of toch wel een beetje? 🙂 Maar het was geen gemakkelijke weg.  

Leuk dat je weet dat je hoogbegaafd bent, maar dan begint het pas. Veel puzzelstukjes vallen in elkaar. Vragen, heel veel vragen. Wie ben ik, wie was ik? Waarom ben ik hoogbegaafd? Ik zou willen dat ik het niet was.

Een korte opsomming van de vele vragen, gevoelens en gedachten die ik heb gehad en nog steeds heb.

Na een typische “hoogbegaafden” carrière; heel veel verschillende functies waar geen touw aan vast te knopen is, ben ik in 2007 begonnen met coachen. Sinds 2010 heb ik officieel mijn eigen praktijk.

"Ik weet als geen ander dat je basis en je vertrouwde omgeving staat te schudden op zijn grondvesten. Het is als een wip die naar de andere (onbekende) kant overslaat. Gedurende dit omslag moment kan ik met je meelopen, je ondersteunen en dienen als baken om je weer veilig en vertrouwd te laten voelen op je “nieuwe” plek."
"Na een burn-out, wat later een bore-out bleek te zijn, kwam ik terecht bij een psycholoog. De gesprekken die volgden waren intensief en vergden veel energie maar ik had niet het gevoel dat ik vooruit kwam. Het kostte uiteindelijk meer dan het opleverde.
Via een collega ben ik toen uiteindelijk bij Jan terecht gekomen. Wat een verademing! De gesprekken met Jan waren ook zeker intensief maar leverden juist veel energie op. Prikkelend, confronterend maar tegelijkertijd altijd opbouwend en verrijkend.
Het was Jan die mij wees op het feit dat ik wellicht hoogbegaafd zou zijn. Wat volgde was een intensieve herontdekking van mijzelf, een zoektocht naar wie en wat ik eigenlijk ben. Jan heeft mij daar uitstekend bij begeleid."


 - Michiel-
Wat is de inhoud van dit online programma?
Elke week een video met opdrachten
video 1 - Wie ben jij?

Een inleiding om op zoek te gaan naar jezelf en daarnaast krijg je gerichte vragen die jezelf kunt beantwoorden om zo inzicht te krijgen in wie je bent.
video 2 - van herkenning, erkenning naar acceptatie

Een feest van herkenning. O, ja, dat herken ik van mijzelf, zo doe ik ook etc. Maar erken je dat dan ook? En accepteer jij ook wie je bent, leven als hoogbegaafde?
video 3 - de werkvloer

Hoe kan ik beter functioneren? Hoe kan ik uitleggen dat ik de verhalen op maandagochtend bij het koffieapparaat niet zo interessant vind? Waarom werk ik harder dan mijn collega's? Ik ben altijd veel eerder klaar. Ik verveel me......
video 4 - relaties en de IK BV

Waarom heb ik meer dan gemiddeld tijd voor mijzelf nodig? Ik vind zoveel dingen leuk. Hoe onderhoud ik mijn relaties?
video 5 -grenzen stellen

Hoe kan ik 'Nee' leren zeggen? Ik word zo moe van mezelf om altijd maar te doen wat anderen van mij vragen.
Bonus video 6 - HSP

Is er een relatie tussen HB en HSP? Xandra van Hooff geeft hier inzicht in.
Opdrachten ter verdieping

Zonder verdere opdrachten gebeurt er niets. Je moet in actie komen. Gerichte en confronterende opdrachten horen daar ook bij. Ze geven je namelijk inzicht.

"Als je iets doet, gaat er iets gebeuren"
JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
Wat is jouw investering?
DOE HET ZELF
€ 47
 • 5 video's
 • Opdrachten en reflectie
 • Inzicht in wie jij bent
 • Bonus video HSP
SAMEN MET ANDEREN
€ 97
Aanbevolen
 • 5 video's
 • Opdrachten en reflectie
 • Inzicht in wie jij bent
 • Bonus video HSP
 • Toegang tot een geheime Facebook groep
 • Interactie met andere deelnemers
 • Regelmatige bijdrage van mijzelf
 • Regelmatig een Facebook live uitzending voor je vragen
Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de eerste 21 dagen van dit online programma besluiten dat dit niet voor jou geschikt is, dan krijg je je geld terug. Je stuurt mij dan een e-mail met je gemaakte huiswerkopdrachten en jouw reden om te stoppen. En ik betaal je jouw investering terug.
Wat krijg je?
 • 6 weken online begeleiding 
 • Meer dan 3 uur aan begeleidende video's (onbeperkt toegang)
 • Opdrachten ter verdieping
 • Inzicht in wie jij bent
 • Handvatten hoe je jouw hoogbegaafdheid anders kunt inzetten
 • Voordelen en plezier inzien van je hoogbegaafdheid
 • Duidelijk inzicht in waar je nog aan kunt werken 
JA, IK GA ZELF AAN DE SLAG!
Copyright 2017 - Hoogbegaafdencoach.nl - Alle rechten voorbehouden
Hoogbegaafdencoach.nl is een handelsnaam van VANUIT JE HART coaching, training en advies
Oosterstraat 22, 3742 SV Baarn
KvK 50543849
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..