Je kunt mij bellen of mailen: 06 - 818 353 02|info@hoogbegaafdencoach.nl

Examenstress

Examenstress...

Helaas heb ik deze week geen blog voor je. Ik moet je wat bekennen, ik ben geen superman, zoals je van een hoogbegaafde mag verwachten :-).

Ik heb last gehad en ik heb nog steeds last van examenstress.examenstress
De laatste 2 weken ben ik druk bezig met studeren, het maken van mijn theorie-examen en weer leren voor het examen, volgende week dinsdag. Dit alles om de opleiding tot kerntalentenanalist hopelijk te halen.

Ik ben gewoon zo druk geweest dat ik nergens aan toe ben gekomen.

In mijn volgende blog (dus over 2 weken) zal ik je meenemen in mijn reis naar het examen. Welke tips ik voor jou heb en vooral wat je niet moet doen. Ik heb een hoop gedaan wat je niet moet doen, kan ik je al verklappen.

Laat ik jou dan met lege handen zitten deze keer.... Ja, helaas. Ik ga je teleurstellen, eigenlijk mijzelf het meeste. Ik moet toch een blog schrijven gaat er nog steeds in mijn hoofd om.
Maar het lukt mij gewoon niet.
Toegeven dat het niet lukt is een hele stap voor mij en waarschijnlijk ook voor jou. MAAR.. ik ben er wel trots op!

Om toch nog wat informatie te geven, wil ik vanaf nu een agenda gaan plaatsen met activiteiten op het gebied van hoogbegaafdheid.

Veel plezier nog deze zondag en tot over 2 weken.

AGENDA:

21-11-2014 HB-Café Groningen: Over Hoogbegaafdheid

21-11-2014 HB-Café Delft: “Slim solliciteren”

28-11-2014 HB-Café Arnhem: “Hoogbegaafdheid en communicatie”


LEESVOER:

Hoogbegaafdenkrant

Je mag natuurlijk altijd nog een reactie achterlaten...

2017-09-30T11:05:54+00:00Tags: , , |3 Comments

3 Comments

 1. Lizethe 16 november 2014 van 19:34 - Antwoorden

  Soms zijn er andere dingen belangrijker. Het is gewoon goed om dat gevoel even te delen. Ik ben benieuwd hoe het met je examen vergaat. Als ik het goed begrijp staan er nog andere ingrijpende zaken voor de deur.

  Ik ben benieuwd hoe je reis naar het examen vergaat.

 2. Eddy 16 november 2014 van 15:59 - Antwoorden

  Ja Jan het valt niet mee altijd te doen wat je graag wilt.. maar zoals ik begrijp heb je op dit moment veel aan je hoofd.. je wilt examen doen en waarschijnlijk wordt je ook weer pappa dit weekend dat geeft allemaal spanning en dan gaat het ineens niet vanzelf en moet je gewoon prioriteiten stellen.. tenslotte is het maken van blogs geen verplichte kost maar een vrijblijvende actie en bovendien de nieuwe wereld burger bepaald zelf wanneer hij/zij tevoorschijn wenst te komen.. veel geluk en succes toegewenst.. voor mij ben je een fijn mens.

 3. Anneke 16 november 2014 van 12:13 - Antwoorden

  Herkenbaar; toegeven aan de ander dat je gewoon mens bent en niet ALLES kunt is lastig. Toegeven, maar dan werkelijk, aan jezelf nog lastiger. Met de vraag erachter: ben ik dan wel echt hoogbegaafd? Veel succes met je examen. Met brede glimlach van mij, Anneke

Reageer