Je kunt mij bellen of mailen: 06 - 818 353 02|info@hoogbegaafdencoach.nl

Een hoogbegaafd nieuwjaar

Een hoogbegaafd nieuwjaar.

Dat is wat ik jullie wens.

Je mag lekker zelf bepalen wat dat is en hoe dat er uit ziet.

Wat is dat voor mij? Dat ik hoop dat ik nog meer kennis en ervaring kan en mag delen. Ik zit vol met nieuwe ideeën en die richten zich met name op de werkvloer. Daar breng je de meeste tijd door, daar kom je de meeste ervaringen tegen die betrekking hebben op jouw hoogbegaafdheid.

Ik gun mij voor de rest van het jaar rust, dus dit is dan ook mijn laatste blog in 2013.

Ik wens jullie een fantastisch hoogbegaafd 2014. Neem je rust en tijd in deze hectische tijden en zorg goed voor jezelf.

Uiteraard ben ik wel benieuwd hoe jouw hoogbegaafd 2014 eruit ziet, dus deel plannen hoe jouw hoogbegaafd nieuwjaar er uit komt te zien, in de reactiebox onderaan de pagina.
Je mag hier ook je frustraties uiten op het gebied van hoogbegaafdheid, dat geeft mij input voor ideeën en plannen voor het hoogbegaafde jaar 2014.

Een hoogbegaafd 2014

Dank voor jullie vertrouwen en tot volgend jaar.

2016-10-24T07:18:14+00:004 Comments

4 Comments

 1. Judith 16 december 2013 van 09:49 - Antwoorden

  Na mijn ontslag heb ik een behoorlijke periode gehad waarin ik vanaf rockbottom weer met mijzelf in het reine moest komen. Er waren momenten bij dat ik dacht dat dat niet meer zou lukken. Duistere momenten waarbij de gedachten steeds zwarter werden.
  Veel gelezen, veel geleerd, veel vragen beantwoord en de omkeer kwam twee maanden terug toen ik was begonnen met LTO-3.
  De energie kwam terug, het overzicht, ik kon weer slapen en zelfs sporten.
  Door de sollicitatieplicht werd ik steeds geconfronteerd met beklemmende gevoelens: wat als....
  Ik houd van mijn vak maar alles erom heen (met name collagae en zwaar verziekte werksferen) werkte heel erg frustrerend en stresserend. Daarbij ben ik blijkbaar te oud geworden en krijg ik geen enkele kans om weer aan de slag te komen.
  Alles bij elkaar heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. De vrijheid van tijdindeling, omgaan met klanten (in het belang van klanten) en werken waar en wanneer je wilt spreekt enorm aan. Weg met de slavernij van de loondienst en je eigen creativiteit gebruiken en doen wat je leuk vindt.
  Ik ben benieuwd wat 2014 mij gaat brengen, slechter dan 2013 kan het bijna niet worden dus ik ben vol goede hoop.

  Allemaal fijne dagen en een geweldig 2014.

  • Jan 17 december 2013 van 19:53 - Antwoorden

   Dag Judith,

   Dank je wel voor deze en uiteraard de andere reacties. Prachtig om te lezen wat er allemaal gebeurt is (uit al je reacties) en hoe jij jezelf (weer) hervonden hebt. De donkere kant van jezelf zien en erkennen. Ik kom daar volgend jaar zeker op terug.

   En de geweldige stap om voor jezelf te beginnen. Ik ben benieuwd wat je gaat doen.

   Heel veel succes daarmee en tot volgend jaar.

   Mvg

   Jan

 2. Eva van Ammers 15 december 2013 van 20:17 - Antwoorden

  Omdat ik steeds drukker word, wil ik alleen nog doorgaan met datgene wat mij stimuleert en waarvan ik kan leren. Prioriteiten stellen en doorgaan met wat mij echt gelukkig maakt.

  • Jan 15 december 2013 van 21:43 - Antwoorden

   Dag Eva,

   Dank je wel voor je reactie. Mooi om te lezen dat je kiest voor jezelf en die dingen gaat doen waar je jezelf in kunt ontwikkelen en plezier in hebt.

   Succes.

   Groet

   Jan Everts

Reageer