e-book gratis2016-10-24T07:10:01+00:00

Download het e-Book

“9 stappen in jouw zoektocht naar hoogbegaafdheid”

Een hoop informatie over hoogbegaafdheid op één plek en de 9 handige stappen om jou te helpen in jouw zoektocht.

Download het nu! Het e-book is helemaal gratis!

Vul aan de rechterzijde je naam en e-mailadres in en na bevestiging kun je het e-book downloaden.

Waar zal ik het E-book naar toe sturen?

Vul je naam en e-mailadres in zodat ik je het GRATIS e-book "9 stappen in jouw zoektocht naar hoogbegaafdheid'" kan sturen.

{a1407ar11469}

december 2014;
Mijn dank was groot voor het gratis te downloaden ebook. Het geeft een helder en beknopt beeld over hoogbegaafdheid. Soms was het een feest der herkenning en heeft mij net dat extra zetje gegeven om contact op te zoeken met Jan.
Top!
Melvin Kraak
Dag Jan, jouw e- book vind ik een informatief en objectief geschreven document. ik kreeg er op een snelle en praktische manier het overzicht betreft de onderwerp hoogbegaafdheid en aanverwante thema’s zoals hooggevoeligheid. Ik zal hem zeker bewaren en andere geïnteresseerden erop attenderen.
Ad

Copyright (c) 2015 VANUIT JE HART coaching, training & advies